Tjänster

Söker du efter ett företag som kan utföra professionella badrumsrenoveringar eller annat arbete i ditt hem eller företag som har med plattsättning att göra? Då har du kommit rätt! Thulins är ett plattsättningsföretag som utför montering av kakel, klinkers och natursten, så som marmor och granit. Vi utför inomhusarbeten i kök, badrum och andra rum.

När du anlitar oss för till exempel din badrumsrenovering är du garanterad att allt arbete kommer att utföras på ett professionellt sätt och enligt rådande lagar och regler av våra kompetenta och självklart certifierade plattsättare och golvläggare. Som medlem i Byggkeramikrådet är vi behöriga att utföra arbeten i våtrum.

Vi är även totalentreprenörer vid renoveringar. Detta innebär att vi har ett nätverk med olika hantverkare och vi kan med hjälp av dessa göra en helhetslösning av renoveringsarbetet.

Våra kunder är såväl privatpersoner som företag och vi arbetar i Malmö, Lund samt på närliggande orter.

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering eller annat som rör plattsättning eller golvläggning? Kontakta oss gärna så besvarar vi dina frågor! Kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha en offert!