Förnya ditt hem med nytt kakel och klinker

Det finns få saker som kan lyfta ett helt rum så som kakel och klinker. Låt dig inspireras och förnya ditt hem med oss du med!

Vi kan kakel och klinker!

Thulins har funnits i branschen sedan år 2000 men flertalet av våra golvläggare och plattsättare har arbetat med kakel och klinker ännu längre än så. När du anlitar oss för att sätta klinker eller kakel i ditt hem är du garanterad kvalitet i alla led. Samtliga golvläggare och plattsättare inom Thulins är certifierade och vi arbetar endast med produkter som vi vet håller hög kvalitet.

Hos står alltid kunden i centrum och vi utgår alltid ifrån dina specifika önskemål och behov. Det är det som gör att våra kunder alltid blir nöjda med resultatet. Vår kundkrets har under de långa åren som vi har varit verksamma inom branschen vuxit stadigt och omfattar idag utöver Lund och Malmö även många andra orter runt om i Skåne. Bland våra kunder finns såväl företag som privatpersoner.

Vi hjälper dig hela vägen

Vill du ha tips och idéer? Vill du inspireras? Vet du redan exakt vad och hur du vill ha det? Oavsett vilket av alternativen som passar in på just dig finns vi här för dig. Vi hjälper dig från idé till färdig produkt! Vi är företaget som finns här för dig!

Vi ser möjligheter i alla våra uppdrag och inga jobb är för stora eller för små för oss.

Har du frågor eller funderingar som rör kakel och klinker? Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just dig.

Välkommen till oss på Thulins Plattsättning!